Sådan gør du livet nemmere for skraldemanden

Hvis du er som de fleste mennesker, tænker du sandsynligvis ikke på affaldsindsamling, før skraldespanden er fyldt op. Og selv da er det kun, fordi lugten begynder at trække gennem huset. Affaldsindsamling er en af de ting, som vi alle tager for givet … indtil det bliver et problem. I dette blogindlæg vil vi diskutere nogle måder at gøre livet lettere for skraldemanden, når han/hun henter dit affald.

Placer dine affaldsbeholdere ved kantstenen

– Affaldsindsamling er et farligt arbejde, og skraldemændene skal ofte flytte tunge affaldsbeholdere fra et sted til et andet for at tømme dem i lastbilen. Hvis du hjælper dem med at gøre dette sikkert ved at placere dine affaldsbeholdere på et tilgængeligt sted, vil det gøre deres liv lettere og reducere antallet af arbejdsskader.

– Placer ikke din skraldespand i nærheden af parkerede biler eller andre forhindringer, der gør det svært for affaldsindsamlerne at få adgang uden at beskadige ejendom eller sig selv (de vil ikke have ekstra papirarbejde).

– Hold altid børn væk fra områder, hvor skraldebiler arbejder, fordi det er store køretøjer med et højt risikopotentiale; selv om du synes, det er i orden, skal du bare tage nogle forholdsregler, så der ikke sker ulykker, når du samler affald derhjemme!

Sørg for, at lågene er tæt lukkede

– Et af de største problemer, som skraldemændene står over for, er, at dyr kommer ind i affaldet. Det kan ikke kun være til gene for dem, men det kan også føre til sikkerhedsrisici, hvis et dyr f.eks. bliver fanget i en skraldespand, og skraldemanden skal tage sig af det.

– Hold dine skraldespande lukket, så dyr og skadedyr ikke kan komme ind og lave rod. Det er også vigtigt at huske at forsegle madaffald ordentligt, så lugten (og fristelsen) ikke tiltrækker uønskede gæster.

Affaldsindsamling er en vigtig del af arbejdet med at holde vores kvarterer rene og ryddelige. Ved at følge disse enkle råd kan du være med til at gøre livet lettere for alle involverede – lige fra skraldemanden, der tømmer din skraldespand hver uge, til dig selv!

Mærk hver skraldespand med affaldstypen

– Affaldsindsamling er et vanskeligt job, så det er vigtigt for alle involverede at gøre det så nemt som muligt. Ved at mærke din skraldespand tydeligt med, hvilken type affald den indeholder, sikrer du, at skraldemanden ved, hvilke skraldespande der skal tømmes først (og hvorfor).

– Affaldsindsamlerne ved ikke altid, hvilken type affald hver enkelt husstand producerer; ved at mærke din affaldsspand tydeligt kan det derfor hjælpe dem med at finde ud af, hvor de skal hen som det næste!

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*