Bilværksted i Valby gjorde min bil toptunet

Min bil er mit kæreste eje, så jeg har altid gjort en dyd ud af at finde det helt rette værksted. Jeg har alt for ofte prøvet, at mekanikeren for eksempel ikke havde styr på sit fag, eller også så snød værkstedet med priserne, så det blev alt for dyrt – for ingenting.

Sidste år fandt jeg bilværksted Valby, og jeg må bare sige, at det har været fantastisk service og en knaldgodt håndværk hver eneste gang. Der skal ikke være tvivl om, at jeg har fundet det helt rigtige bilværksted, hvor jeg kan aflevere min bil med ro i maven.

Min bil er klar til vinteren

Som de fleste ved, så skal man en tur forbi et bilværksted, når sæsonen skifter – medmindre man kan det hele selv, selvfølgelig.

Jeg er ikke selv den store mekaniker, så jeg betaler mig gerne fra det, så jeg ved, at det bliver gjort ordentligt. Så da det blev vinter for et par måneder siden, så fandt jeg hurtigt vej til dæk Valby, så jeg kunne få udskiftet mine sommerdæk til vinterdæk.

Også dette har været en god oplevelse, for jeg har fået helt nye og gode dæk til en rigtig god pris. Nu kører min bil virkelig som en drøm, og jeg elsker hvert eneste minut, jeg er på landevejene!

Hvad skal ske næste gang?

Nu hvor bilen er min helt store hobby, så funderer jeg ofte over, hvad jeg skal til mekanikeren for næste gang. Måske kunne en automester hjælpe med en lækker lakering, der kunne få bilen til at skinne bare en smule ekstra?

Det har jeg i hvert fald overvejet, og selv om min kone synes, jeg er fjollet, så tror jeg, at jeg vil gøre det. Det kunne altså se lidt godt ud, har jeg ikke ret?

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*