Fede gadgets til din sport og fitness

Vi har her samlet et par fede gadgets, som du kan bruge under din sport og/eller fitnesstræning. Det er så kedeligt at træne uden at høre musik, så vi har samlet gadgets fra gadgetcity.dk, der hører under dette emne. 

Høretelefoner til træning

Der er ingen, der synes, at det er rart at have høretelefoner i ørerne, som bliver ved med at falde ud. Det kan nærmest være smertefuldt for øregangene at blive ved med at putte dem ind i ørerne, hvis det er, fordi de ikke sidder ordentlig fast i ørerne.

Mange synes også, at de kan blive for varmt og tungt, hvis man skal have et par ordentlig, store hørebøffer på, mens man træner. Til det kan vi kun nikke anderkendende, dog mener vi, at visse typer høretelefoner sagtens kan bruges, hvis man foretager en mere stillesiddende form for træning f.eks. under benpres.

Her kan man med fordel kigge på SkullCandy Høretelefoner On-Ear Navigator 2.0. De specialkonstruerede høretelefoner sikrer først og fremmest en jævn frekvensgangs, men de er også komfortable at have på.

Sportsarmbånd til iphone

På gadgetcity.dk kan man også købe sportsarmbånd til iphones. Denne gadget testede vi i sidste uge.

Sportsarmbåndet kan helt klart anbefales. Det er lavet i åndbart og syntetisk materiale, som gør det blødt og behageligt at have på. Derudover er produktet lavet sådan, at din iphoneskærm ikke får ridser. Ved at benytte et sportsarmbånd ender man heller ikke i en situation, hvor telefonen rasler og hopper rundt i lommen, mens du træner. Det kan gøre nas at få hamret en telefon direkte ned i låret. Og det er også risikabelt at have telefonen liggende i lommen, da der er god chance for, at den hopper ud af lommen.

Den fås i forskellige farver – både blå, gul og rød – så der er lidt til enhver smag.

dreamstime_xl_60098937-kopi-kopi

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*